Meistä

Kuusaan Lemmikki

Kuusankosken Valtakadulla on eläinkauppa toiminut jo vuodesta 1987. Omistajat ja nimi ovat vaihtuneet matkan varrella ja nyt vuoden 2019 alusta toimimme Kuusaan Lemmikki -nimen alla.

Kuusaan Lemmikki on itsenäinen ketjuista riippumaton yritys. Valikoimiimme kuuluu lemmikkieläin- ja akvaariotarvikkeet sekä akvaariokalat ja jyrsijät. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös lomahoito pieneläimille. Pyrimme myös järjestämään erilaisia tapahtumia lemmikkiharrastuksiin liittyen sekä tuomaan esille eläinten lajinmukaista hoitoa.

Myymälä on Kuusankosken keskustassa
Meistä 1

Kauppias

Kauppiaana ja yrittäjänä toimii Sanna Noronen vuoden 2019 alusta. Yrittäjätaustaa Sannalla ei ole, koulutus ja työura on kulkenut laborantin koulutuksella ympäristölaboratorioista ympäristötekniikaninsinöörin opintojen myötä prosessi- ja safetysuunnittelijaksi insinööritoimistoon. Yrittäjyys toki kulkenut jossain takaraivossa jo vuosia. 

Eläimet ovat koko ikäni olleet lähellä sydäntäni, kotona on ollut hamstereita, marsuja, koiria ja kissoja. Tällä hetkellä kotona häärää Devon rex- kissa sisarukset Aksu ja Armi sekä kauppakoirat Selma ja Simo. Työn myötä on kotiin ilmaantunut pari akvaariota ja jokunen omassa kasvatuksessa käytettävä tai eläköitynyt jyrsijä.

Raakaruokinta ohjaaja.

Meistä 2
Meistä 3

Kauppakoirat

 Moni on varmaan huomannut aika ajoin kaupalla olevan koiraenergian. Kauppiaan mukana takahuoneeseen kulkee yleensä kauppakoirat Selma, Simo ja uusin tulokas Sulo.

Näistä tuoteiden laaduvalvojista Selma on whippet ja Simo sekä Sulo saluki. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis syntyy välillä myös sisätiloissa. Vauhtiahan näiltä kilpureilta löytyy, jota on esitelty menestyksekkäästi vinttikoirien maastokokeissa. Joissa Simo ja Selma ovat jo käyttövalio. Todellisia urheilijoita siis.

Tuuppa moikkaamaan!

Sulo
Laaja valikoima tarvikkeita lemmikeille
Koiran ja kissan ruuat

Liity kanta-asiakkaaksemme!

Keskittämällä ostoksesi Kuusaan Lemmikkiin voit kerätä kanta-asiakkaan bonusta 5%. Täytä lomake ja saat kanta-asiakaskorttisi liikkeestämme, kun käyt meillä seuraavan kerran.

X