Meistä

Kuusaan Lemmikki

Kuusankosken Valtakadulla on eläinkauppa toiminut jo vuodesta 1987. Omistajat ja nimi ovat vaihtuneet matkan varrella ja nyt vuoden 2019 alusta toimimme Kuusaan Lemmikki -nimen alla.

Kuusaan Lemmikki on itsenäinen ketjuista riippumaton yritys. Valikoimiimme kuuluu lemmikkieläin- ja akvaariotarvikkeet sekä akvaariokalat ja jyrsijät. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös lomahoito pieneläimille, kynsienleikkaus ja akvaariohuoltopalvelu. Pyrimme myös järjestämään erilaisia tapahtumia lemmikkiharrastuksiin liittyen sekä tuomaan esille eläinten lajinmukaista hoitoa.

Myymälä on Kuusankosken keskustassa
Helena-marsu toivottaa teidät tervetulleiksi!

Kauppias

Kauppiaana ja yrittäjänä toimii Sanna Noronen vuoden 2019 alusta. Yrittäjätaustaa Sannalla ei ole, koulutus ja työura on kulkenut laborantin koulutuksella ympäristölaboratorioista ympäristötekniikaninsinöörin opintojen myötä prosessi- ja safetysuunnittelijaksi insinööritoimistoon. Yrittäjyys toki kulkenut jossain takaraivossa jo vuosia. Nyt vain tilaisuus ja olosuhteet osuivat kohdalleen insinöörityössä uupumuksen kanssa riittävän kauan taisteltuani.

Eläimet ovat koko ikäni olleet lähellä sydäntäni, kotona on ollut hamstereita, marsuja, koiria ja kissoja. Tällä hetkellä kotona häärää maatiaisrescue Jesse ja Devon rex sisarukset Aksu ja Armi. Työn myötä on kotiin ilmaantunut pari akvaariota ja jokunen omassa kasvatuksessa käytettävä jyrsijä. Ja toki monen vuoden jälkeen on kohta odotettavissa pienen kauppiaskoiran alun saapuminen lauman jatkeeksi.

Myymäläpäällikkö

Myymäläpäällikkönämme toimii Mari Hede. Aiemmin vuosia kahvila-alalla työskennelleenä hän tarttui heti tilaisuuteen, kun eläinkauppaan haettiin työntekijää oppisopimuksella. Hän onkin toiminut myyjänä yrityksessä vuodesta 2017 asti, samalla opiskellen itsensä pieneläinhoitajaksi. Valmistumisen myötä keväällä 2019 vaihtui myös myyjän titteli myymäläpäällikköön.

Tämän punapään kotoa löytyy tällä hetkellä akvaario, brittiläinen lyhytkarva Olaf-kissa sekä kaksi sekarotuista koiraa, Rita ja rescuepoika Petrus. Petrus onkin usein toiminut mannekiinina yrityksen facebook-sivuilla. Jos avopuoliso ei jatkuvasti kieltäisi, olisi talo täynnä myös matelijoita & kaneja. Ja lisää koiria, tietenkin. Eläinkaupassa työskennellessä paras puoli on toki se, että mitä ei kotiin saa viedä, voi ottaa töihin. 😉

Lemmikit on meille sydämen asia
Laaja valikoima tarvikkeita lemmikeille
Koiran ja kissan ruuat

Pin It on Pinterest

Liity kanta-asiakkaaksemme!

Keskittämällä ostoksesi Kuusaan Lemmikkiin voit kerätä kanta-asiakkaan bonusta 5%. Täytä lomake ja saat kanta-asiakaskorttisi liikkeestämme, kun käyt meillä seuraavan kerran.

X