Kissoille

Kissan kuivaruokavalikoimissamme löytyvät Applaws, Leonardo, Arion, Cimiao, Royal Canin, Core ja Matisse sekä erikoisruokavalioihin Kattovit. Laadukas kissanruoka on korkeaproteiinista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua.

Gluteenittomana sarjana on Arion ja täysin viljattomia vaihtoehtoja löytyy Applawsin, Corelta sekä Leonardon sarjasta. 

Pakasteesta kissoille löytyy Mush Vaisto raakalihapullat sekä muut raakalihat mm sian sydän kuutioita.

Hiekka valikoimaamme kuuluu mm Ever Clean, Extreme Classic, Vadigran, Cat’s Best, Lindo Cat, Super Carino, Remiss ja Softcat.

 

Parasta kissalle Kuusaan Lemmikki
Paras kissanruoka

Kissan märkäruokavalikoimassa on Applaws, Almo Nature, Leonardo, Miamor, Royal Canin, Bozita, Core ja Matisse sekä erikoisruokavalioihin Kattovit.

Raakaruokaa haluaville pakastimista löytyvät Mush Vaisto lihapullat.

Valikoimassamme löytyy Ever Clean hiekat. Ever Clean kuuluu Bonuscard- järjestelmään, johon voi liittyä etusivun linkistä. Bonuscardin kautta joka 5. Ever Clean laatikon saa puoleen hintaan.

Muita kissanhiekka merkkejä valikoimassamme ovat Intersand Extreme Classic, baby powder, lavendeli, Northern Forest tuoksuisina sekä aivan tuoksuton versio.

Vadigran hiekoissa löytyy tuoksuttomana sekä baby powderin tuoksuisina kolmea laatua.

Kasvipohjaisissa hiekoissa valikoimissa on Cat’ Best puupohjaiset tuotteet, Remiss paperipelletti ja Soft Cat kasvipohjainen hieno hiekka.

Laadukas kissanhiekka
Kissoille 1
Ever Clean kissanhiekka
Kissoille 2
Kissoille 3

Opi lisää kissojen hoidosta ja hyvinvoinnista!

Liity kanta-asiakkaaksemme!

Keskittämällä ostoksesi Kuusaan Lemmikkiin voit kerätä kanta-asiakkaan bonusta 5%. Täytä lomake ja saat kanta-asiakaskorttisi liikkeestämme, kun käyt meillä seuraavan kerran.

X