Koirille

Koiran kuivaruokavalikoimissamme löytyy laadukkaat ruokamerkit Buddy, Cibau, Zaaron, Arion, Abaron, Racinel Nordic, ja Royal Canin. Valikoimassa löytyy gluteenittomat kuin myös täysin viljattomat vaihtoehdot. Lisäksi tilauksesta saa mm Rokkaa, Eukanubaa, Belcandoa. 

Märkäruokavalikoimassamme löytyy Belcandon ja Rintin laadukkaat ruoat. Säilykkeissä löytyy singleproteiini tuotteita, jotka sopivat hyvin allergisille sekä eliminaatiodieettiin.

Yhdeksän suurta pakastinta sisältävät raakapakasteita kotimaisilta tuottajilta MushTessuKennelpakaste ja Neufrau. Lihavaihtoehtoina löytyy myös yleisimpien naudan, sian ja kanan lisäksi mm. kalkkunaa, hevosta ja lammasta. Meiltä löytyy myös täysravinnot raakapakasteista niin kissoille kuin koirille!

Irtomyynnissämme on laaja valikoima erilaisia kuivalihatuotteita kanista hirveen. Suuri osa valikoimastamme on kotimaista, kuten  hirvennahkaluut. Perinteisten siankorvien lisäksi korvista löytyy vaihtoehtoina esimerkiksi peuran, jäniksen, lampaan ja härän korvia.

Jos hyllystämme ei kaipaamaasi tuotetta löydy, kysy rohkeasti. Tilaamme tarvittavat tuotteet mahdollisuuksien mukaa

Selma
Koirille 1

Valikoimassamme on mm kotimaisten Hurtta collection ja Finneron tuotteet pannoista takkeihin, joilla ulkoilu ei ole säästä kiinni kun kunnon varusteet löytyy.

Yksilöllisempää pantaa haluaville löytyy vaikkapa Vinha- pantoja. 

Viluisimmille löytyy Hurtan asujen lisäksi fleecetakkia, neulepureoita, softcell pusakkaa ja erä edullisia Back on Track takkeja (koot 20 – 37 ja 82)

 

Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima kuonokoppia, myös vinttikoirille.

Onko koirien kynsien leikkaus aina yhtä jännittävä paikka? Me leikkaamme koirasi kynnet varmuudella ja turvallisesti. Lue lisää:

Koiran ruuat ja tarvikkeet

Opi lisää koirien hoidosta ja hyvinvoinnista!

Liity kanta-asiakkaaksemme!

Keskittämällä ostoksesi Kuusaan Lemmikkiin voit kerätä kanta-asiakkaan bonusta 5%. Täytä lomake ja saat kanta-asiakaskorttisi liikkeestämme, kun käyt meillä seuraavan kerran.

X