Koirille

Koiran kuivaruokavalikoimissamme löytyy laadukkaat ruokamerkit Cibau, Zaaron, Arion, Racinel Black Label, Rokka, Core ja Royal Canin. Valikoimassa löytyy gluteenittomat kuin myös täysin viljattomat vaihtoehdot.

Märkäruokavalikoimassamme löytyy Belcandon ja Rintin laadukkaat ruoat. Säilykkeissä löytyy singleproteiini tuotteita, jotka sopivat hyvin allergisille sekä eliminaatiodieettiin.

Pakastealtaissa tuotteita löytyy Mushilta, NeuFraulta, Tessulta ja Kennelpakasteelta.

Lisäksi meillä on runsas valikoima erilaisia kuivaherkkuja irtomyynnissä.

Koirille 1
Koiran talutushihnat

Seitsemän suurta pakastinta sisältävät raakapakasteita kotimaisilta tuottajilta Mush, Tessu, Kennelpakaste ja Neufrau. Lihavaihtoehtoina löytyy myös yleisimpien naudan, sian ja kanan lisäksi mm. kalkkunaa, poroa, hirveä, hevosta ja lammasta. Meiltä löytyy myös täysravinnot raakapakasteista niin kissoille kuin koirille!

Irtomyynnissämme on laaja valikoima erilaisia kuivalihatuotteita kanista kameliin. Suuri osa valikoimastamme on kotimaista, kuten peuratuotteet ja hirvennahkaluut. Perinteisten siankorvien lisäksi korvista löytyy vaihtoehtoina poron, jäniksen, lampaan ja härän korvia.

Koirien tarvikkeissa meillä löytyy mm Hurtan sekä Finneron laadukkaat pannat, valjaat ja hihnat. 

Vaatteissa valikoimassa löytyy myös Hurtan laadukas mallisto niin sateelle kuin kovimmalle pakkaselle. 

Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima kuonokoppia, myös vinttikoirille.

Onko koirien kynsien leikkaus aina yhtä jännittävä paikka? Me leikkaamme koirasi kynnet varmuudella ja turvallisesti. Lue lisää:

Koiran ruuat ja tarvikkeet

Opi lisää koirien hoidosta ja hyvinvoinnista!

Liity kanta-asiakkaaksemme!

Keskittämällä ostoksesi Kuusaan Lemmikkiin voit kerätä kanta-asiakkaan bonusta 5%. Täytä lomake ja saat kanta-asiakaskorttisi liikkeestämme, kun käyt meillä seuraavan kerran.

X