Koirille

Koiran kuivaruokavalikoimissamme löytyy laadukkaat ruokamerkit Cibau, ANF, Zaaron, Arion, Racinel Black Label, Rokka, Naturea ja Royal Canin. Valikoimassa löytyy gluteenittomat kuin myös täysin viljattomat vaihtoehdot.

Märkäruokavalikoimassamme löytyy Belcandon, Rintin, Applawsin ja Lifedogin laadukkaat ruoat. Säilykkeissä löytyy singleproteiini tuotteita, jotka sopivat hyvin allergisille sekä eliminaatiodieettiin.

Koirille 1
Koiran talutushihnat

Seitsemän suurta pakastinta sisältävät raakapakasteita kotimaisilta tuottajilta Mush, Tessu, Kennelpakaste ja Neufrau. Lihavaihtoehtoina löytyy myös yleisimpien naudan, sian ja kanan lisäksi mm. kalkkunaa, poroa, hirveä, hevosta ja lammasta. Meiltä löytyy myös täysravinnot raakapakasteista niin kissoille kuin koirille!

Irtomyynnissämme on laaja valikoima erilaisia kuivalihatuotteita kanista kameliin. Suuri osa valikoimastamme on kotimaista, kuten peuratuotteet ja hirvennahkaluut. Perinteisten siankorvien lisäksi korvista löytyy vaihtoehtoina poron, jäniksen, lampaan ja puhvelin korvia.

Tietoa koirien tarvikkeista tulossa pian!

Onko koirien kynsien leikkaus aina yhtä jännittävä paikka? Me leikkaamme koirasi kynnet varmuudella ja turvallisesti. Lue lisää:

Koiran ruuat ja tarvikkeet

Opi lisää koirien hoidosta ja hyvinvoinnista!

Pin It on Pinterest

Liity kanta-asiakkaaksemme!

Keskittämällä ostoksesi Kuusaan Lemmikkiin voit kerätä kanta-asiakkaan bonusta 5%. Täytä lomake ja saat kanta-asiakaskorttisi liikkeestämme, kun käyt meillä seuraavan kerran.

X